Prosím, vrať se mi!

Prosím, vrať se mi!

Anotace: O jednom člověku, který mě stále přivádí k pláči, i když mezi námi k ničemu nedošlo... Je to věnované pro chlapce s velkým V.

Spoustu chyb jsem udělala,
mnoho nocí proplakala.
Do duše jsi mi vnesl světlo,
setkali jsme se jen letmo.

Byl to okamžik, kdy jsem byla šťastná,
přišla jsem si žádaná, krásná,
ale ty jsi zaváhal,
moc dlouho jsi neváhal.

Odešels a co já s tím,
zmizel jsi jak v slunci stín.
Teď stále volám:
"Prosím, vrať se."
Padnu ti k nohám,
jen neztrať se!

Kam zmizela ta tvá něžná slova,
když do očí ses mi zadíval.
Čas s tebou byl krásný, ale ubíhal,
ty říkal jsi mi má krásná Nova.

Chodím na místa, která jsme navštívili
a s láskou na tebe vzpomínám,
pod strom, kde jsme se poprvé políbili.
Ve vzpomínkách vše znovu prožívám.
Autor Amazonka', 03.09.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trošku se mi to špatně četlo

04.09.2007 00:56:00 | malířka:)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí