Anděl

Anděl

Anotace: pro Rybí_kost ;)a mého Anděla...

Anděl s rudou růží krvavou
na jeho prsou vykvetlou
leží na louce prokvetlé
oči má zavřené.

Spi můj sladký anděli
věčný spánek náladu Ti napraví.

Horoucí láska pro nás dva nebyla,
chladná kulka vše rychle spravila.
Autor blbý jabko, 03.09.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí