Smutek v duši.

Smutek v duši.

Anotace: Zůstat s tebou napořád mé jediné přání.Stačí jen málo Zdeničko mé sluníčko..

Smutek v duši..
Už zase mám ten splýn,když nevidím tvůj stín,
stín co za zády mi chodí,láska lásku rodí.
A zase je tu den kdy tu sedím sám,
poraď lásko co dělat mám?

Koukat na tvé fotky mi nestačí,
chci cítit tvé rty,tvou vůni a jiné laskominy,
když tu nejsi jsem někdo jiný,
ptám se sám sebe kdo jsem,proč tu sedím sám?
ovečku něžnou,ale v dálce mám.

Snad přijde den kdy rozhodneš se k činu,
a přijedeš nastálo k medvídku svímu,
Medvídek je smutný když ovečka tu není,
snad se někdy náš stav změní.

Vím chce to čas a trpělivost která není,
slyšíš mé prosby milá Zdeni?
Chce to udělat krok do neznáma,
láska příjde a bude s náma.

Jsi anděl a lék na mou smutnou duši,
mé srdce aritmií po lásce buší,
můj zbytek života chtěl bych strávit s tebou,
opíjet se láskou citem a tvou něhou.

Nenech mě dlouho čekat,času je žalostně málo
chci žít,milovat a slunce aby se smálo,
žít a milovat má jen snad cenu,
jen když má milující a hodnou ženu.

Ovečko miluji tě tvůj Medvídek.
Autor Medvídek@.., 04.09.2007
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí