Tajemný

Tajemný

Anotace: Pro Tomáše

Když čas uhání
jak oři splašení
těžko se ubráním
tomuto myšlení.

Míhají se představy
a strach je zavírá
do klece bez zámku
co city se otvírá.

Sedí tu potichu
čekají na tebe,
na proutek kouzelný
co dvířka jim otevře.

Když čas ubíhá
jak oblaka nad hlavou
pravdu si upírám
a nedýchám obavou.

Mám věřit člověku
co citů se bojí,
skrývá se za maskou
tak útrapy hojí.

Tajemný milovník
se srdcem zamčeným
uvnitř má anděla
klíč je však ztracený.

Když čas ubíhá
jak roční období
anděl se ozývá
já poslouchám potají.

Pojď zachránit představy
co v klícce choulí se
jen žádné obavy
brána se otevře.

Podej mi ruku svou
důvěřuj mi docela
odemknu srdce tvé
osvobodím anděla.
Autor Lotorien, 04.09.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí