.:oBěŤ LáSKy:.

.:oBěŤ LáSKy:.

Anotace: ... ... není třeba komentář ... ... poznáte sami

Životní cesta pokračuje
Vzpomínky bolí i hřejou
Rány v srdci stále tečou
Nejde utéct minulosti

V životě musím bojovat
Ty jsi byla cena za život
Musím lhát
Musím hrát spokojenost
Musím se přetvařovat
Abys byla šťastná

Jsem oběť lásky
Hrob se pomalu kopal
Šel jsem snad do ráje
Šel jsem snad do pekla
Vzpomínka na TEBE
Mě vrátila k životu

Jsem oběť lásky
V pavučině vzpomínek
Přežívám každý den
Chci jít dál
Chci zapomenout
Nemohu
NECHCI !!! !!!
Autor VoiD, 04.09.2007
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je to krásný, lásko moje

06.09.2007 12:59:00 | ZloMarki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí