Žalář Tvého citu

Žalář Tvého citu

Anotace: Láska neprochází zdmi. Musíš najít klíč a odemknout jí cestu k Tobě

Postrachem Tvým nitro železné
uvnitř těla tepe srdce do plátu

Místo není, duše uvnitř vězněné
zmenšují se, nerady místo poskytnou

Tvůj obraz zasazen do tuhého rámu
skrz ledy špatně chápu cit

Nepronikne ani paprsek Slunce po ránu
dechem svým měníš myšlenku v klec

Zvyk železnou košilí Tobě se stal
jen vůlí chtíče lze odepnout ji

/Odemkneš tisíce klecí a rozpoutáš
předem vyhranou demonstraci lásky/
Autor Dixie Bechert, 04.09.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to silné sdělení...

04.09.2007 19:04:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí