Vyznáníčko

Vyznáníčko

Anotace: Jen taková drobotina....

Vyznáníčko

Hledám Tebe,
hledám sebe,
Dlouho jsem tápal,
málo jsem chápal.
Teď už vím, že láska je kouzlo,
kouzlo, které z nebe zklouzlo.

Není to jen tak, zamilovat se do ženy,
možná je to tak, že jsem jen zkoušený.
Jak dlouho budu odolávat pokušení smrti ?
Proč se mi nůž v ruce vrtí ?
Nevím a raději nechci myslet na to,
proč a jak Tě získat zlato.
Vyznávám se tu na literu přede všema,
teď už víš, že na tebe žádná nemá.
Autor JR, 04.09.2007
Přečteno 644x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

20.09.2007 22:06:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí