Jména

Jména

Anotace: .....co záleží na jménu,přestala by růže vonět,kdyby se jinak jmenovala?.....

Já jméno Ti dal po slunci
...Usměvavá
Po jeho teplých paprscích
...Zářící

Pro doteky Tvých dlaní
...Něžná
Za slova tolik hřejivá
...Laskavá

Jak obloha bez mráčku
...Přívětivá
Jarním svěžím vánkem
...Provoněná

Divoká,dravá řeka
...Nespoutaná
Na křídlech motýlích
...Tančící

Sopka,co se probudila
...Krásná
Pohltíš mě žhavou lávou
...Nebezpečná

Vím dobře,nejsi
...Dokonalá
Ale pro mě navždy budeš
...Jediná
Autor Marvel13, 04.09.2007
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..láska má tisíce jmen, že? ...nádhera za 100!

05.09.2007 09:31:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí