Ta druhá

Ta druhá

Anotace: ....pořád sem ta druhá a už mě to nebaví

celé hodiny čekání u telefonu,
pořád v hlavě to slovo možná zavolá,
celé hodiny být bez toho tónu,
a všude být jen zasněná...

jaké to je...
být jednou s tebou šťastná?

obklopena tvoji láskou,
být pro tebe jednou kráskou,
aspoň jednou...

nestíhám..slýchávám..
od tebe deno denně..

lásko, to co se má stát ať se stane,
nedokážu čekat věčně...

chci cítit, jak si semnou,
jak mě objímáš,
teď se ani na blbé slůvko mě nezeptáš,
chci cítit, jak si semnou!
aspoň jednou...prosím

já už prostě nechci být ta druhá!
Autor Mispul, 05.09.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ahoj jen sem chtěla říct,že ta básnička je strašně výstižná že sem zažívala přesně to samé .

06.09.2007 12:11:00 | mililove

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí