V koutě

V koutě

Anotace: tohle sem psala vic jak pred rokem...myslela sem ze vim co chci...ale dost se toho zmenilo

Kokepe,sakra usměj se na mě,
už nemám strach,
chtěla bych si celou noc povídat.
Povídej-mám ráda Tvá slova,
slyšet je toužím zas a znova.

Ted´ nezbývá než ticho přetrpět,
však brzy přijde můj čas.
Štěstí se vrátí opět zpět
a pro mě zazní Tvé kytary hlas!
Autor Gabriel - Sinóda, 05.09.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí