Trpím

Trpím

Anotace: stojí to za nic

Strhnu si šaty,
Nastavím kůži -
Jen mě zbij.
Neubližuj srdci
A mou duši skryj.

Krev z rány teče,
Čas se krutě vleče.

Přestaneš s tím?
Snad někdy…

Proč ona je tím bičem
A ty tím tyranem?
Proč nekrotíš svou sílu,
Proč rozřezáváš mi mou žílu?

Proč mi skrýváš svou pravou tvář,
Proč já doufala, že máš svatozář?

Proč trpím,
Když se bráním,
Proč jen cítím tu bolest?

Zasyp mé srdce kamením
Nebo zhyň.

Když ne ty, pak já.
Snad láskou,
Snad bolestí.
Trpím. Tak trp.
Autor Katitek, 05.09.2007
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky napsané

06.09.2007 11:29:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí