Pro Hasniho

Pro Hasniho

Anotace: co dodat..

Chladná mračna pohání tě do tunelu smrti,
a cítíš že tvá vlastní víra tě tak trochu škrtí.
Po tváři ti tečou slzy bezmocné a slané,
pro ten pocit proradnosti co v tvém srdci plane.
Havran svými křídly dává jasná z kouře znamení,
že tvůj hrob už stojí v dálce bez květin jen z kamenní.
Jako díky položím tam z lilie pár květů,
ač nevíš o tom prokázals svou smrtí službu světu!
Autor PZ, 06.09.2007
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: Nemůžu zapomenout
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak to je fakt dobrý...moc se mi to líbilo..skvěle řečeno..

06.09.2007 16:19:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí