Už nebude nic

Už nebude nic

Anotace: ...

Proč to nemůžeš pochopit
Já chci normálně žít
V slzách mě nech utopit
Chtěla jsem šťastná být

Vykašlal ses na všecko
Co jsi mi sliboval
Jak malé děcko
Ses prostě zachoval

Ty si to nepřiznáš
Já chtěla klid
Sebe asi lépe znáš
Nech mě už shnít

Nebudeš mi věřit
Nikdy, chtěla jsem říct
Do smrti se budu trápit
Už nebude nic, nic víc.
Autor Iraem, 06.09.2007
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nevím, co napsat, nepřísluší mi hodnotit, snad jen, že na lásku musbí být fakt dva ...

04.02.2008 17:54:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí