Láska k tobě

Láska k tobě

Anotace: no prostě věčné téma

Láska k tobě je možná šílenství
Co můj život nikdy nezmění
Láska k tobě je tak vzácná
Lidmi proklínaná
Láska k tobě, to je snad dar
A je všude vidět, jak zář

Přeji si tě vidět pořád
Nemám v tom žádný řád
Jen láska je ukrývaná
Pro nás dva darovaná
Potřebuješ mě
A já tebe

Vždy mi chybíš
A ty to víš
Jsme si souzení
Nic se u nás nehroutí
A nikdy nebude
Až do té doby když tu nebudeme
My se totiž milujeme

Láska k tobě je jako pergament
Skrytá pod zámek
Láska k tobě to je víc
Než jen pouhý cit
Láska k tobě je snad dar
A cítíme stejný žár
Láska k tobě mě spaluje
Není to jen lež

Jsem s tebou šťastná
A ta tvá zář je překrásná
Miluji tě, tak proč se obávat?
Miluji tě, tak proč si nadávat?
Jsi můj dar, co si nechám
A kterého se nevzdám
Autor Bianka dela Richi, 06.09.2007
Přečteno 878x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí