Smutek

Smutek

Co je rukou psáno ve tvých rtech
A slzy tečou po snech
Můj příteli, proč mi to děláš?
Ty se rád díváš
Ty se rád díváš jak já trpím
A pak říkáš,co já vím
Že se mi směješ
Svou hru hraješ

Můj smutek, co říká déšť
Říká ti běž
Který hlídá cestu tvou
V vzpomínkách ukrytou
Proč někdy stává se, že sem se vrací?
Jsi smutek prokletý
V srdcích uzavřený
Kletbou proměněný

V zášti bílé já popluji dál
Po moři slaném, do tvé tváře se dám
Oblakům budu vyprávět
Jak mi chutná tvůj dech
Chrabrým rytířům vzdávám svůj dík
Požehnán tenhle poslední tik

Černobílí prach zase jednou vlál
Okovům byl zahrabán
Oční jas se proměnil v temno
Srdcí hlas se vzbouřil dýkou
Utlačených výkřiků v tváři něžné
V zakletých snech ve hře
Autor Bianka dela Richi, 06.09.2007
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí