Týden

Týden

Anotace: třeba už jste to taky zažili...

Do větru vykřičím obě ta slova,
druhý den v dešti volám je znova.
Třetí den nevidím přes hustý sníh,
však volám je znova, zní to jak smích.
Čtvrtý den v mlze volám je zas,
křičím a pláču až slábne mi hlas.
Pátý den na slunci bez sil řvu dál,
snažím se vzpomenout, kdy jsi tu stál.
Šestý den poklekám před hromy a blesky,
doufám že přideš a bude zas hezky.
Sedmý den ležím pod nádhernou oblohou
a volám až tam, kam ani ptáci už nemohou.
A teprve po tomhle všem mi odpustíš a voláš je taky...
Autor PZ, 07.09.2007
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: Nemůžu zapomenout, ladyina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je moc pěkná,líbí se mi.

29.07.2010 19:22:00 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí