Už je to tak

Už je to tak

Anotace: ...

Když o někoho přijdeš
Koho si miloval
Kamarády a zábavu
Jsis na pomoc zavolal

Nejíš a nepiješ
Nemáš proč žít
Proč si tě nechce
Bůh k sobě vzít?

Bolí to tak
Že přes slzy nevidíš
Bolí to tak
Že nic kolem neslyšíš

Samotu neřešíš
Aspoň máš klid
Nemáš už nic
Co kdysi jsi chtěl mít

Teď už to neskončí
Teď život budeš mít
Zkažený napořád
Nic nemůžeš zachránit
Autor Iraem, 07.09.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Konec dosti pesimistický, třebas nastane zvrat, byť jen malý, k lepšímu ...

04.02.2008 17:53:00 | NikitaNikaT.

je to moc pěkný :)

07.09.2007 16:33:00 | Gaia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí