Hledání

Hledání

Anotace: · před odesláním zkontrolujte pravopis : tak to u mě nehrozí... protože nevím jak.

Hledání

Každičký člověk hledá svou lásku,
když hledá, nevydá ni hlásku.
Všichni by rádi získali svou lásku,
až divím se, co dávají v sázku.
A přitom nelze nařídit koho máme milovat,
je to jako o štěstí losovat.
V životě potkáme jen málo „cílů“,
stejně často jako v lese tančit vílu.
Proto hledejte co vám síly stačit budou,
třeba po vás děti zbudou.

Sice jsem hodně mladý, ale zažil jsem si dost,
a nezapomínejte, básničky píšu jen pro radost.
Autor JR, 07.09.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí