Sirény

Sirény

Anotace: Třeba po mě slzy zbudou, trávím dlouhé chvíle nudou.

Sirény

Hej lidi já budu zlej,
z našeho světa jsem zklamanej.
A nekecejte že pravda vítězí, to jsou přeci kecy,
a v tom je ta podstata věci.
Sundal jsem si růžové brýle z očí,
už neznám nikoho ani krásnou Čoči.

Už stačilo sukní a milých tvářiček,
co na tom, že nedočkám se dětiček.
Dostali jste šancí mnoho,
a co bylo z toho ?
Prý nám chlapům jde jen o jednu věc,
přitom vy sami by jste si měli zapnout poklopec.
Nemáte na to, aby jste někoho milovaly,
možná až časem dojde mi, že jste o mě stály.

Zatím jsem potkal jen dvě ženy co za risk stály,
ale věřte nebo ne, jinému daly.
Tyhle věci vás určitě zocelí,
i když pak ležíte hodiny v posteli.
Proto budu hledat dál, i když času není moc,
takže volám do světa a brečím o pomoc.
Všem pomáhat, všechny usmiřovat.... a všem radit,
avšak poprávu si myslím, že „jen“ tohle mi bude vadit.

Ale nechci si jen zoufat,
nadále budu doufat,
jsou to jen návaly bezmoci,
ve chvílích, kdy není mi pomoci.

Nelituju sebe, lituju tebe,
a lituje tě celé nebe.
Jen škoda že nedala jsi mi šanci,
mohla jsi se pověst na krk „kanci“. :o)
Autor JR, 07.09.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se to líbí, je to upřímné a vím jaké dokážeme být my holky mrchy, ale je i pár světlých vyjímek;-) Tahle báseň mi fakt vzala dech, nevím jak ostatním, ale mě se líbí;-)

10.09.2007 17:59:00 | Natálie T.

:) :) :) Tak to bylo jasné..... takové hodnocení, že by to bylo tím obsahem ? Njn každý máme občas citový průjem, no a arogantní to je... to vím.

07.09.2007 21:47:00 | JR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí