slunce svítí..4ever

slunce svítí..4ever

Anotace: prostě znovu šťastný...:)

Bylo zamračeno,
Nebe plakalo,
Srdce zamčeno,
Štěstí neodemykalo,

V dešti jsem šel,
Úplně zmočený,
Brek mě doprovázel,
Trápením mučený,

Uviděl jsem tě,
V ruce měl jsem klíč,
Řekla jsi miluj mě,
Nechci víc,

Srdce tlouklo,
Už nebylo zataženo,
Slunce se smálo,
Bylo odemčeno,

Slunce svítí,
Mraky nejsou,
Je to krásný,
Mít tě milovanou,

Lásku dáváš,
Jen mě vnímáš,
Klíč máš,
Na mě se díváš,

Lidem o nás říkáš,
Jak jsi šťastná,
O lásce povídáš,
Že je krásná,

Každý kousek tvého těla,
Šíleně zbožňuju,
Jen mě jsi chtěla,
Já tě strašně miluju.
Autor March, 07.09.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je krásný,no aspoň někdo má štěstí v lásce moc ti to přeju.

08.09.2007 10:26:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí