Co jsem chtěla, měla jsem

Co jsem chtěla, měla jsem

Anotace: ..tohle už mám taky za sebou :)

Co jsem chtěla, měla jsem,
to jediné mě na tom těší.
Když rozhlížím se pokojem,
myslím na to, s kým teď hřeší.
Nic se zpátky nevrací,
a asi je to správné, i když tvrdé.
City v mé duši jsou jak otroci,
tam v duši, dříve hrdé.

Skončila krásná pohádka,
já jen tiše čekám na další,
ale vevnitř jsem jak černá skládka,
co všechno krásné zaplaší.

Copak nikdy nebudu připravena
na to, že nic není věčné?
Ještě tolikrát odrazím se ode dna,
abych si sáhla na neskutečné.
Tolik věcí na světě mě mrzí
a nikdo na mě ohled nebere,
nikdo se nestará, jak jsou na tom druzí,
každý se stará hlavně o sebe.

A proč je spravedlnost slepá,
proč přeje těm nepravým?
Zas se v koutě strachem klepá,
ke komu se přitulí se předem nedovím.

A přece stojí za to život žít,
je to to nejlepší co mám.
Sice se mi dál nechce jít,
ale půjdu, navzdory nástrahám.
Autor Yves, 08.09.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...máváš mi z druhého břehu,
kradu si odvahy do prázdných úst...
Prohraju polibky,kouzlo i něhu,
protančím všecko,nastává půst...

08.09.2007 11:18:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí