A stále (s)ním

A stále (s)ním

Anotace: ...

Prosím marně pana boha,
ať odpustí má hloupá slova,
ať odčaruje chvíli činu,
kdy jsem nesla plně vinu.
Ať vysvětlí Ti jak to bylo,
že moje srdce stále snilo.
(a stále sní)
O lásce,kterou si mi dával,
O ruce,kterou si mi mával.
O úsměvu,co dostávalo se mi každé ráno,
O štěstí,které všude válo.
O očích,co zářily jen pro mě,
O důvěře,kterou hledal si tak marně.
O slovech,co milovaly moje uši,
O kráse,která Ti tak sluší.
O lidech,které chodí kolem nás,
O křiku,který spestřuje tvůj hlas.
O smutku,který se nás netýká,
O panence,která nikdy nezvlyká.
O slzách,co ničí naše oči,
teď,když všechno hezké končí.
Autor Woski, 08.09.2007
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: M.a.t.y.s.e.k
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí