Nová

Nová

Anotace: Myslet pozizivně i v těžkých chvílích...

Přemýšlím nad tím co se událo,
proč byla jsem tak naivní...
Myslela jsem, že je to nastálo...
Proč všechno je tak povrchní?

Já Tě mám ráda stále stejně,
ale nechováme se moc věrně...
Ani já... a ani Ty...
ani jeden nemáme pochyby,
o tom, co dělá ten druhý...
Ted Ti splácím všechny dluhy...
Dřív ses trápil Ty, ted já...
Nebyla jsem zvyklá být věrná...

Zaháním zármutek a slzy,
cítím zvláštní úlevu,
doufám, že spraví se to brzy,
i když nikdy nezapomenu...

Když výjdu ven a slunce do tváře mi zasvítí,
vidím, jak se směje z nebe...
Nemůžu si pomoct-
myslím na Tebe...

Věděla jsem, že to takhle dopadne,
jen nechtěla jsem si to připustit...
Co se stalo, nejde nazpátek,
a já Ti musím odpustit...

Snad s ní budeš štastnější,
snad dá Ti víc než mohu já...
Snad není ze všech nejhorší
a stejně jako já, moc ráda Tě má...
Autor Tuttinka, 09.09.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj moc pěkná básnička.. Tak mu to přej:-))

09.09.2007 10:16:00 | Thesssinka

koukam,si tady prvni den a tak te tady taky vitam:) dala jsem Ti stovku,pac me ta basnicka necim oslovila:) se psanim pokracuj,at si lepsi a lepsi:)

09.09.2007 09:49:00 | Woski

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí