Love story z vesnice :-D

Love story z vesnice :-D

Anotace: A takhle to dopadá, když si kluci začnou hrát s prakem :-D

Zapraská větvička
na louku padne rosa
Na poli holčička
v dlaních mládě kosa

O kus dál kluk
natahuje prak
uslyší hluk
Co stane se pak?

Holčička ječí,
že mládě není živé
kluk se přikrčí
tváří se provinile

Popojde k děvčeti
s otevřenou náručí
nechá ji plakati
nad vlastní vinou

Pak ona poručí
,,Dej život ptáčkovi!"
Chlapec ho zahřeje
...trochu to zamrzí...

Když ptáček zapěje
jsou všichni veselý

...O pár let později...

Schyluje se k večeru
malý pes ucítí nevěru

Za plotem kluk
a zase s prakem
Udělá ťuk
a prsty s lakem
chytí se trámu
Holka je venku
má plno šrámů
ale je v celku

Políbí chlapce
přeskočí plot
odcházej sladce
za víru notA
Autor sweet.milk, 09.09.2007
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: Norlein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí