Láska je jako...

Láska je jako...

Anotace: Tohle jsem napsala, když jsem měla menší depku...

Láska je jako nevinná zatčená,
hodně křehounká a velmi zmatená.
Láska je jako přezrálá jahoda,
vypadá slaďounce, přitom je náhoda.
Láska je jako půlnoční ulice,
strach z ní hned pocítíš, zblednou ti líce.
Láska je jako jezírko moře,
jako by stálo na solné hoře.
Láska je jako veliké tornádo,
kdo ho přežije, ten už má vyhráno.
Láska je jako vločka na poušti,
pomalinku, ale jistě se rozpouští.
Autor Trinny, 09.09.2007
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: Kwítko
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkně řečeno.

28.03.2010 16:43:00 | skurakai

výstižný.. :)

12.09.2007 21:00:00 | Terry

moc hezky jsi to napsala, vážně pěkný..

10.09.2007 09:31:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí