Nesnáze lásky

Nesnáze lásky

Anotace: Nesnáze lásky ? A důvody ? Hormony ? Hormony :)

Nesnáze lásky

Včera jsem byl v parku a seděl na trávě,
veverky si mě prohlíželi hodně zvědavě.
Přemýšlel jsem nad tím, proč takový jsem,
dumal jsem zda realita není jen sen.
Hledal jsem a hledám vysoké cíle,
avšak není většího cíle, než mé milé.
Musel bych změnit tvář a povahu,
ale na to nemám odvahu.
Už aby bylo možné měnit tváře a těla,
pak už by bylo jedno, co by která chtěla.
Bude to krásná doba, až budou lidé mluvit jen srdíčkem,
pak bude klidně žít žirafa s malíčkem.

Je příliž brzo na to, abych se vyznal v sobě,
tuším že jsem se narodil ve špatné době.
Autor JR, 09.09.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí