Na někoho jiného

Na někoho jiného

Anotace: Byl to podraz, který jsem neustál...

Zatrpklost mám v těle,
a zlomený srdeční sval.
Proč Tebe!
Proč Tebe jsem miloval?
A miluji...

Vztek cedím skrze zuby,
a slzy v očích.
Někdo cizí, asi lepší...
Sebral mi Tě u huby.

A Tobě jsem věřil!
S Tebou jsem chtěl navždy být!
A teď s dýkou v zádech musím žít...
Proč Tebe!
Proč Tebe jsem miloval?
A miluji...

Nechci sny, v nichž vše je jako dříve.
Kde milujem se v tichu,
kde po tváři mě hladíš...
A pak..., pak mě zradíš!

Chci vyslovit, že miluji Tě!
Křičet to na celý svět...
A bolí mě to, i když to tak cítím.
Jsem sám, zamilovaný opuštěný kmet.

Chci umřít, s Tebou zmizela mi radost.
Co radost, život můj celý
a to rádi jsme se měli...
Proč Tebe!
Proč Tebe jsem miloval?
A miluji...

Stále vidím Tvoji krásu,
vše uteklo na běžícím pásu...
A teď myslím na Tebe a Ty...

...Na někoho jiného...
Autor Bojador, 09.09.2007
Přečteno 502x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc hezké,znám to též a není to tak dlouho co jsem to prožila,srdce zlomené je stále.

10.09.2007 19:30:00 | Aluna

taky jsem něco podobného zažil, tys to jen dokázal napsat mnohem líp, než tehdy já..

10.09.2007 09:35:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí