E55

E55

Anotace: no, jestli to zařadit do básní o lásce, dalo by se polemizovati...

silueta,
v oparu slz,
nočního nebe,
dva reflektory,
odhalují,
divy noci,
ve dvoumetrové,
viditelnosti...
nebezpečný,
všechny lehký děvky,
víc než muži s noži,
s temnými oči,
promenády,
v krátké sukni,
doutnající,
cigarety,
...říkej mi světluška, brouku...
nemají srdce,
jen své tělo,
...pojď blíž,
...pojď si hrát!...
v řad nastoupit,
milé dámy,
s rtěnkou,
od ucha k uchu,
nastavte palec,
čekejte na pány,
bez lásky,
jen prosím,
nechte projet,
naše reflektory,
co dělají,
že se nedívaj,
na ruiny světlušek...

...a přijde čas,
kdy rozbřeskne se,
a romantické slečny,
s černými růžemi,
se rozplynou v dým,
jejich nikotinových lízátek...
Autor Muta cum liquida, 09.09.2007
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí