Vítr

Vítr

Anotace: Jojo vítr....to je pěknej parchant

Zvedá se vítr,
i poslední vzpomínka odletí,
nema křídla - snad se neztratí,
snad až k tobě doletí.

Jsem věčným hledačem,
toho, co v životě ztrácím,
vždyť opustil jsem všechno,
tak proč teď se k tomu vracím?

Vítr sílí,
poslední vzpomínka odlétá,
i podoba tvá se z mysli ztrácí,
vždyť neviděl jsem tě už od léta.

Pomalu zapomínám,
cit k tobě pomalu chladne,
až přestane tvoje světlo plát,
tak i moje svíce zhasne.

Silný poryv větru,
poslední vzpomínka zmizela v dál,
ač byl jsem kdysi tvůj a ty moje,
zůstat spolu, to nám osud nedopřál.

Někde v hloubi duše ale cítím,
že kus mého srdce stále patří Tobě,
budu stále hledat a nikdy nepřestanu,
ten klíč, co dovede mě zase zpátky k Tobě.
Autor robb, 09.09.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) hezké..

09.09.2007 23:10:00 | Roger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí