Hvězda

Hvězda

Anotace: Ty moje hvězdičko...

Padá hvězda,
teď můžeš něco si přát,
já tu budu sedět vedle tebe,
až do rána Tě budu hřát.

Padá další,
teď je řada na mně,
co jen můžu si tak přát?
Abys byla šťastná hlavně.

Abys šťastná byla po mém boku,
aby naše láska neuvadla,
honem, koukni na oblohu,
to nám teď sťastná hvězda spadla.
Autor robb, 09.09.2007
Přečteno 599x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak tohle je teprve něco..

09.09.2007 23:13:00 | Roger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí