Dřív než svíčka dohoří

Dřív než svíčka dohoří

Anotace: Pak nebude nic...

Dřív než svíčka dohoří,
zůstat s Tebou smím,
být Ti v nouzi oporou,
údělem je mým.

Dřív než plamen svíce zhasne,
budu s Tebou v dešti stát,
před kapkami z nebe ochranu,
nabídnu Ti rád.

Dřív než svíčka dohoří,
na srdci toho tolik mám,
nechci zůstat bez Tebe,
nechci zůstat sám.

Dřív než plamen svíce zhasne,
naposled buď mou,
pak se všechno zahalí,
neprostupnou tmou.

Sbohem...
Autor robb, 10.09.2007
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten konec je jak rána pěstí... taková pěkná báseň a nakonec jas/zhas.... :(
no škoda.. trošku prědělat a bude to fajn..

10.09.2007 08:48:00 | Kompot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí