Prečo?

Prečo?

Anotace: Jenom smutek, bolest a sklamání

Prečo je len nebo nad nami,
prečo vietor fúka,
prečo sa nedá pohnúť horami,
prečo je ostrá dýka?

Prečo si na tomto Svete,
Ty anjel medzi ženami,
prečo trápiš moje srdce,
Ty ruža medzi tŕňami.

Prečo si len taká krásna,
ako letný západ slnka nad morom,
prečo ja nie som tvoja láska,
ja zabudnem až pod hrobom.

Prečo máš také krásne oči,
z ktorých na mňa neha hľadí,
prečo musím prebdieť noci,
keď myslím na teba a nik ma nepohladí.

Prečo trápiš moju dušu,
veď milujem ťa každou bunkou,
Prečo nemáš v rukách kušu,
a nevezmeš mi lásku smrťou?

Ta boleť iste menšia by bola,
ako vedieť, že niekde si,
vedieť, že nie si moja,
ja len teba prajem si.

Prečo som ťa ja len poznal,
prečo láska prišla ku mne,
prečo sa osud so mnou pohral,
prečo ja milujem ťa stále, večne?

Na tieto otázky odpoveď len márne hľadám,
prečo - otázka to stála, ťažká,
lásku u teba ja nenachádzam,
už zostáva len nádej vratká.
Autor Rider Of Suffering, 10.09.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Mněl jsem dobrou motivaci, kterou jsem již stratil, tak jak jsem stratil dívku, kterou miluju. :(

Lidi pište svoje názory na má dílka, prosím ;)

16.09.2007 16:02:00 | Rider Of Suffering

prečo tak krasně píšeš? :D

16.09.2007 09:52:00 | sabaku no Gaara

ja zabudnem až pod hrobom - celkově dost pěkná báseň, ale tohle se ti každopádně povedlo nejvíc..

10.09.2007 11:27:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí