??PROČ??

??PROČ??

Anotace: Kdo ví...???

Proč miluju tě moc a moc?
Proč zdá se mi o tobě každičkou noc?
Proč jsi mi lhal a pak krutě odehnal?
Proč já ti věřila a srdce své ti svěřila?
Tak jenom proč?
Možná to víš a bojíš se to říct...
Možná toho lituješ a pořád mě miluješ...
Autor Evelin-eve, 10.09.2007
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí