Padá voda

Padá voda

Anotace: tjádydádydádydá...

Padá voda z nebe
a já padám s ní.
Ta voda mě zebe,
i když nemusí.

Bojím se o nás dva,
že mě tu zas necháš,
dvě ze tří jsou malá zla
a ty pořád spěcháš.

Už ti asi nevěřim,
jak bych věřit měla
a to je konec, miláčku!
Já to asi tak chtěla...

Už takhle žít nemůžu,
jen samé sliby a přání.
Sice si tim nepomůžu,
ale tohle mě ochrání.
Autor Mišpule, 10.09.2007
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: Laivindil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí