Zavři oči

Zavři oči

Anotace: ...

Zavři oči
povedu Tě
pryč
pryč od toho všeho

od těch zvěrstev
v ulicích
od těch stínů
loudících
od těch bolestných
pokušení
co mi Tě berou

Zavři oči
a nech se mnou vést
nenechám Tě
lůzami svést

Tak zavři oči
a věř mi...
Autor seed.misulka, 10.09.2007
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí