?

?

Anotace: co dál?

je těžké bez tebe být!
já bez tebe nemůžu žít!
bolí mě každá vteřina bez tebe,
ty mě přehlížíš
a já jdu do nebe!
koukám jak krev proudem teče
každá chvíle s tebou se mi v duchu promítá
já pláču a sebe proklínám!
všechno to bolí
já nemůžu dál
já ti ublížila
ale tys můj největší dar!
lásko já už se víckrát nevrátím
odcházím navždy pryč
miluju tě k čemu je ten chtíč?
vzpíomínám na chvíle kdy jsem nejštastnější byla
bylo to jen tehdy když u sebe jsem tě měla!
miluju tě ale už nedokážu psát dál
srdce mé máš vím,
že i ty si i to svoje jenom mě dal!
ale já z tohodle světa musím pryč
nedokážu a nechci bez tebe žít!
tak odpust že navždy musím jít!
miluju tě a pořád pro mě budeš vším!
bolí mě že už ti nepatřím!
měj se tu krásně
a na svět se usmívej
na tomhle světě ti bezemě bude hej!
pá lásko má
byla si a budeš pro mě navždy ta jediná!!!
Autor Deniska, 10.09.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí