Proč ...

Proč ...

Anotace: ...

Proč filmy tak krásné konce mají,
proč mě se v noci tak pěkné sny zdají

Proč vzdálenost velká nás dělí,
proč lidé nemají vždy to co by chtěli

Proč dokážeš tak krásně psát,
proč chtěla bych se stále ptát

Proč vlastně chci ti znova psát
(ten důvod dobře znám),
proč vlastně máš mě rád
(já ráda tě mám)
Autor A.N.Y., 10.09.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí