Země zázraků

Země zázraků

Anotace: ...

Hlavu na polštář položím
noční písní uspat se nechám
teď když už vím
kde hledat tě mám

V té zemi brány zázraků
kde hedvábná je tráva
kde slunce svit je bez mraků
a sen skutečností se stává

Vyčkávám kdy ten den nastane
kdy zjevíš se jak princ kouzelný
až stýskat se mi přestane
tak vyčkej a pak mne obejmi
Autor A.N.Y., 10.09.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí