Chtíč

Chtíč

Anotace: :)

Chtíč,
ten pocit touhy,
co zavaří mé smysly
a zůstaneš jen Ty
v mé roztoužené mysli.

Chtíč,
to slůvko po rozkoši touží,
kapka potu po těle mi stéká,
vzrušuje mě pohled Tvůj,
očima Tě svlékám.

Chtíč,
chtěl bych přiblížit se k Tobě,
snad se to říct může,
chtěl bych s Tebou spát
a cítit vůni Tvojí kůže.

Chtíč,
slast i zrada,
v jednom slově ukryta,
vyvoláváš ve mně touhu
a pak zas mě odmítáš.

Však dál Tě budu chtít
a chtít.
Autor robb, 11.09.2007
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí