Vzplanutí

Vzplanutí

Anotace: čerstvě zamilovaná...

Vzplanulo touhou,
Vzplanulo láskou,
Srdce, jenž milovat by chtělo
Tvé rozohněné tělo.

Za úsměvem,
Za pohledem,
Skrývá se víc,
Než Ti stačím říct.

Chci Tě líbat,
V srdci skrývat
Před očima ostatních.
Chci slyšet Tvůj smích.

Touha lásky
Bez nadsázky.
Milovat Tě budu
A to beze studu.
Autor Withered W., 11.09.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí