Amor ztracený

Amor ztracený

Anotace: ..............

Amore střelce lásky,
kde jsi ztracený,
ve světe,
kde tramvaje,
jak krtci,
zemí brázdí,
divná doba….

kde žijeme,
v panelácích šedivých,
jsme králíci,
ve svých klecích,
zavřeni v džungli,
která betonová,
nás všechny obklopuje,

velký bratr,všechny sleduje,
proto skrývat se musí,Amor v srdcích,
jeho luk rozpadl se na prach,
však hledá neustále,
v každém člověku,
jeho luk se šípy,
napnutími pro lásku.
Autor Vlk v rouše, 11.09.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vidíš.... taky se podílím, proklela jsem ho. proklej tedy mě.

11.09.2007 22:13:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí