Dvousečná zbraň

Dvousečná zbraň

Anotace: Není to zbraň, je to poezie. Zraní ale nezabije.

Dvousečná zbraň

Krásou tohoto světa,
je jedna jediná věta:
„Miluji Tě“

Jsou to vlastně jen dvě slova,
slova, jenž nevysloví čerstvá vdova.

Působí jinak na každou bytost,
někdy vzbudí strach, někdy lítost.

Láska je dvousečnou zbraní,
některým hlavy seká, některým se klaní.
Mě již dvakrát do srdce bodla,
občas je hodná, občas zas podlá.
Rád bych kdyby mě poslouchala,
kdyby své kouzlo každému dala.
Autor JR, 11.09.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí