V dáli,oba sami

V dáli,oba sami

Anotace: A každý zvlášť

V dáli,oba sami

V široká oblaka rozletěl se svět,
s posledními paprsky uzavřel se květ
V daleké lány uletěl mi sen,
se svitem měsíce skončil se den
V hlubokou tůni změnil se cit,
se zraněným srdcem nejdu se bít
V pekelný oheň změnil se žal,
se slzami ve mně kdesi hluboko spal
V osamělý život musím teď jít
s rozdrceným srdcem,jež přestalo bít
Autor shaakti, 11.09.2007
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí