Zas?

Zas?

Anotace: I když to číst nebudeš....

Včera jsi volal,
problémy zdolal,
dnes jsi se ozval zas,
a chtěl řešit vztah.
Ač jsem se toho bála,
souhlas k setkání dala.
Hodně moc jsme probrali,
dokonce se i líbali.
Že by mezi námi něco opět bylo,
v našich srdcích trochu lásky zbylo.
Najednou jsi mě objímal,
přitom krásně povídal.
Zmatek v srdíčku přišel,
domů jsi přesto nešel,
tvé ruce mé vlasy zase hladily,
slzy z očí se mi valily.
Že miluješ mě stále,
říkaly tvé rty dále.
Že nemůžem spolu být,
že nemůžem takhle snít,
to víš ty i já,
že nemůžem být spolu my dva.
Kamarádi zůstanem,
s osudem se poperem,
pět vteřin jsi počítal,
pak kalhoty svlíkal,
oba jsme se náhle chtěli,
v náručí toho druhého se chvěli.
Co dál....máš odpovědi???
Autor Aluna, 11.09.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Kamarádi taky rádi,
nedbej,že to lidem vadí!
Já jsem taky kamarád,
co chci nedám ale znát!
I když na obláčcích pluji,
svoje touhy ignoruji!
I když jsem už mockrát chtěl,
říci jsem to neuměl!

15.09.2007 22:50:00 | Kozoroh 1

Odpovědí je Láska!

12.09.2007 14:40:00 | Kozoroh 1

carodejko moc díky,že jsi tady.

12.09.2007 10:27:00 | Aluna

Nekdy je treba naslouchat hlasu sveho srdce, ono Ti povi jak se rozhodnout ver mi Alo.Krasne...

12.09.2007 00:41:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí