Příběh smutných očí

Příběh smutných očí

Anotace: ......

První setkání,
dlouhý pohled našich očí.
Možná nutkání,
do pavučin lásky skočí.
V zádech mrazení,
vánek hebký šátek odvál.
Nepříjemné tušení,
toho bych se vůbec nebál.
Hlava se sklání,
pohledu se očí vyhnout chtějí.
Snad je to jen zdání,
smutný příběh zamilovanosti prožít už nechtějí.
Na duši šrám a v srdci rána,
tam už navždy zůstane pochována.
Autor janulinulinka, 12.09.2007
Přečteno 452x
Tipy 2
Poslední tipující: Redingar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí