1

1

Anotace: 1

Léčitel, osvoboditel.
Zrádce, kazatel.
Žula, mramor, ocel, láva.
Mysl hárá,
srdce nechce bít,
nechce si ublížit.

Struna, nit, čím Tě poranit?!
Plakat, nebo řvát, být tiše a nedutat.
Krví postříkat a ne utíkat.

Bodavé polibky měsíčních paprsků,
nevěrné květinky červených rozbřezků.
Rudý pohled na dvakrát, zabíjíš mě,ty jsi kat!

Kat, který přes svou kápi nevidí,
vráží do lidí.
V ruce vroucně rozmazlenou kosu,
v tvých pěstích trpí klaustrofobií.

Miluješ ji snad, už ji máš, ani se nebrání,
tvou duší uhání.
A potrvá, než odhodlá se sovji dát.

Držet skořápku pevně v rukou,neznamená nic
a možná víc.
Autor Fayence, 12.09.2007
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu to vyhlíží jako jako barevné střípky rozbitého srdce slepené dohromady nestabilním lepidlem....dobrý ne?

07.04.2008 09:28:00 | PUERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí