Přísahám

Přísahám

Anotace: Láska.. tak ošemetná a přece nádherná

Chtěla bych být u Tebe,
cítit bušit srdce Tvé...

Cítit dech a zároven lásku,
slyšet každou Tvoji hlásku,
co řekneš,
když mě potkáš...

Chci vědět,
jestli i ty mě tak moc rád máš...

Netajím svou lásku k Tobě,
netajím, že Tě ráda mám,
budu Tě milovat i v hrobě,
přísahám...
Autor Tuttinka, 12.09.2007
Přečteno 563x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí