Múza s červenými rty

Múza s červenými rty

Anotace: když je vám nejhůř, nejvíce vám pomůže zjištění či jistota, že máte někoho, kdo vás podrží nad vodou...nebo alespoň na hladině...

ticho zní,
rezonancí,
jak splašené,
stádo koní,
jen hlásek slabý,
co se modlí,
k měsíci,
na hvězdné stříbři,
provázek strachu,
z copánků vrahů,
vysílá k němu,
zahalenému v nachu,
a vlci vyjí,
to ticho silí,
to ticho před bouří,
v mém srdci sídlí,
jen múza z mlhy,
chytla mé tělo,
vtiskla mi pusu,
a zmizela v šero,
...a znovu ticho,
v bledé tváři měsíce,
ale hřeje mě rudý,
obtisk rtů na líce...
Autor Muta cum liquida, 12.09.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný =)
podle toho,co jsi napsal o sobě,zdáš se být zajímavým člověkem.

12.09.2007 23:41:00 | Albertinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí