Znám jednu slečnu

Znám jednu slečnu

Anotace: o lásce

Znám jednu slečnu krásnou,
jíž v kraji není rovno
a já si vroucně přeji,
znát ji jěště blíž.
Je velmi milá,
jak modré letní nebe,
nebe bez mráčků
na němž slunko hřeje.
Má havraní vlasy,
v nichž vše pěje
a zoubky bílé,
když se směje.
Oči černé s jiskřičkami
na hlavě věnec s kytičkami.
Nosík drobný, tváře rudé
láska tady asi bude.
Srdce moje tepe pro ní,
oči moje slzy roní,
slzy štěstí...
Autor sarady, 13.09.2007
Přečteno 623x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkné :)

02.10.2007 16:11:00 | Natálie T.

no tak napište mi k tomu někdo něco :-)

17.09.2007 18:03:00 | sarady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí