A neusmál se a neusmál

A neusmál se a neusmál

Vidím ten pohled a cloumaj mnou emoce,
to když jedna láska končí v potoce
lží a beznaděje.

A on jen stojí a
neusměje se a neusměje.

Nakonec se jeho tváře spojí
v křečovitý smích
a mě napadá tolik slov zlých!

Proč zmizel ten cit, co překonal by celý svět?!
Zpět!
Hned!
Něco přec muselo zbýt!

Chtěla bych vrátit čas. /Vážně?/
Kdy nebyla mezi námi zeď,
kdy psala jsem o něm poezii...
/...a co dělám teď?! /
Autor Anjobi., 13.09.2007
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle znám naprosto přesně...

16.09.2007 15:39:00 | colorka

Píšeš dál?

13.09.2007 16:52:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí